"Столипиново" номинира Пеевски и Яшар Асан за депутати - DC news

„Столипиново“ номинира Пеевски и Яшар Асан за депутати

Столипиново номинира Пеевски и Яшар Асан за депутати

Граждански инициативен комитет „Столипиново“ издига кандидатурите на Делян Пеевски и Яшар Асан за депутати в 43-то Народно събрание. Представляващият комитета Асен Колев представи документ с подписите на 140 жители. Придружен от писмо, той ще бъде изпратен до председателя на ДПС Лютви Местан и до почетния председател Ахмед Доган.

Мотивите за номинирането на Пеевски за народен представител бяха уточнени от председателя на Комитета на бедстващите Яшар Асан. Той заяви, че депутатът от 42-то Народно събрание е доказан политик и успял бизнесмен. По думите му жителите на Столипиново ценят Пеевски като депутат, депесар и го харесват.

Оказва се, че Пеевски досега не е направил нищо за квартал „Столипиново“, но според Яшар Асан това тепърва предстои. Двете номинации за народни представители от гражданската квота все още не са дискутирани с Централния съвет на ДПС.

Излезте да се поразкарате по пътищата да видите за какво става въпрос. Мирише на фекалии и мръсни води. Ние живеем сред една атомна бомба, която гърми всеки ден, заяви Асан.

Яшар Асан допълни, че като депутати с Делян Пеевски ще се борят с безработицата в Пловдив, ще съдействат за подобряване условията на живот, инфраструктурата и облагородяването на най-големия у нас мултиетнически квартал.

 

Подобни статии

Top