Стоплете душата си с новите заглавия в Дома на киното

Нови заглавия в киното

Студовете навън продължават, но новите заглавия в Lucky Дом на киното освен, че ще ви държат в топлата зала, ще сгреят и душата ви. От днес можете да гледате три нови заглавия в програмата.

Трилогията за Браян Милс (Лиъм Нийсън) приключва с трилъра ТВЪРДЕ ЛИЧНО 3. Филмът със сценаристи Люк Бесон и Робърт Марк Кеймън ще ви държи в постоянно напрежение, Животът на бившия държавен агент бива разбит, когато е несправедливо обвинен в убийството на съпругата си. Докато бяга от полицията и се опитва да защити единствения си останал близък човек, Милс включва в употреба своите знакови умения, за да проследи истинския убиец и да въздаде правосъдие, както той си знае.

Сериозен интерес предизвиква премиерата на един от най-очакваните филми за този сезон – ИГРА НА КОДОВЕ. Продукцията на Тилдум с участието на британските звезди Бенедикт Къмбърбач и Кийра Найтли само за няколко месеца събра 34 награди от различни престижни церемонии и 62 номинации, сред които пет за „Златен глобус“. Филмът разказва за Алън Тюринг – възпитаникът на Кеймбридж, който създава прототипа на днешните компютри.

Ако пропуснахте прожекцията на победителят с три награди от София Филм Фест – СРЕЩИ НА СЛЯПО, можете да го гледате през тази седмица само в Lucky Дом на киното. Това е първият грузински филм, показан на голям екран у нас от много време насам. Меланхоличен и все пак пълен с чувство за хумор филмът разказва за Сандро – 40-годишен ерген, който все още живее с натрапчивите си и покровителствени родители. След като среща с непозната се превръща в лишен от емоции фарс, Сандро и приятелят му Ива решават да се утешат на дъждовното грузинско крайбрежие, където случайно срещат фризьорката Манана.

Lukcy Дом на киното отново ви очаква с много заглавия за малките киномани – ЕПОХА НА ЖИВОТНИТЕ е разказ за магическото пътешествие на мангустата Били и ленивия лъв Сократ сред дивата природа. НИКО 2: МАЛКО БРАТЧЕ – ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ, симпатичната анимация ЗАМБЕЗИЯ е лишена от двусмислен хумор и груби шегички. Можете спокойно да оставите децата си в киносалона за час и половина и 3D предложенията – АСТЕРИКС: ИМЕНИЕТО НА БОГОВЕТЕ 3D или ОМАГЬОСАНАТА КЪЩА.

Сред останалите заглавия за възрастни, които можете да гледате и тази седмица са ЖИВИ ЛЕГЕНДИ и СЪДИЛИЩЕТО, СТАРЕЦЪТ, КОЙТО СКОЧИ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА И ИЗЧЕЗНА, НЕВИДИМАТА ЖЕНА, МАГИЯ В ПОЛУНОЩ на Уди Алън, УИКЕНД ПО ФРЕНСКИ, ШАНТАВА СЕДМИЦА.

Цени на билетите: Понеделник до четвъртък – 5лв, петък, събота и неделя – 6лв, детски анимации на 3D – 4лв/7лв, детски анимации – 3 лв.

 

 

 

 

 

 

 

Подобни статии

Top