Стотици се включиха в празника на „Тракия“ в парк Лаута

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров изказа искреното си възхищение от всички пловдивчани, които се веселиха заедно на Празника на „Тракия”, който се състоя в парк „Лаута”.

За втора година организираме празник в парка и резултатът е впечатляващ. Успяхме да поканим и артисти по главната алея като кукловоди, музиканти, хора с рицарски доспехи, голяма атракция се оказа направеният тролей между дърветата, пред който се редяха на опашка. Сутринта раздадохме 300 порции курбан пред църквата „Св. Преображение Господне, разказа районният кмет.

Биг-бенд, талантливи деца от Арт войс център, игра с публиката, организирана от БГ радио, много награди допринесоха за доброто настроение. Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, който също бе сред празнуващите, разказа как преди години е живял в близките блокове и е израснал именно в този парк, но „Лаута” никога не е изглеждал по-добре.

Благодаря на хората, които ни подкрепиха за пореден път да имаме това тържество, на БГ радио медийна група и екипа на районната администрация, организирали събитието, благодаря и за подкрепата на Община Пловдив да превърнем „Лаута” в любимо място за отдих, спорт и развлечения, заяви Костадин Димитров.

Подобни статии

Top