Стоянка Дудекова убита и заровена в Балкана?

Стоянка Дудекова от Карлово е убита и най-вероятно е закопана някъде в Балкана над Карлово. Това е основната версия на полицията, по която продължава да се работи, съобщи БЛИЦ. Разследването не е спирало през тези две години. Търси се следа от трупа, но такава към момента не се намира.

От изчезването си на 26 март 2014 година до ден днешен 48-годишната тогава жена не е потърсила нито децата си, нито някой от роднините и приятелите. Постоянно се проверява дали не е направила връзка с някого, но такава няма. Не може да е някъде и да не се свърже с дъщеря си, която вече е на 19 години и със сина си – на 14 години.

Тя е била грижовна майка, казаха хора, заети с разследването. Проверени са всички възможни места, където Стоянка може да е отишла, но засега няма следа никъде. Жената е била в отлично психическо състояние, така че версията психично разстройство да е причината, категорично отпада. Преди да излезе сутринта в 4.30 от дома си, за да отиде първа смяна на работа, е била събудена от свой приятел по телефона, с нищо не е показала да е притеснена.

Излязла е без личната си карта и портмонето си, а никой не забягва нанякъде без тях. Така че на 99% сме изчистили вероятността Дудекова да е някъде и да е жива, коментираха още нашите източни. Смята се, че жената е била убита и закопана някъде в Балкана. Претърсен е определен периметър, но тяло все още не е открито. Мистерията продължава вече две години. Толкова се навършиха на 26 март. Децата, които сега живеят при бившия съпруг на жената-Веселин Божилов, всеки ден чакат майка им да се появи.

Двамата са били разведени и е предстояло дело за подялба на имущество. Няма яснота кой е свързан с изчезването на Стоянка. Няма причина за убийство. Тя не е имала пари, нито задължения, не е имала врагове. Проверена отново и из основи е вероятността някой да е блъснал жената в тъмното на път за работа, да е причинил смъртта й и да е скрил тялото. Тази версия категорично е отхвърлена. Обследван е пътят от дома на жената до спирката, от където е трябвало да хване служебния автобус, няма никаква следа от сблъсък или катастрофа, казаха още разследващи.

Източник и снимка: БЛИЦ

Подобни статии

Top