Стреляха по кола в центъра на Пловдив (СНИМКИ) - DC news

Стреляха по кола в центъра на Пловдив (СНИМКИ)

31-годишна пловдивчанка подаде сигнал в Шесто районно за стрелба по автомобила й, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. По обяд Радослава Протопопова слязла пред блока си на ул. „Богомил“, където била паркирана колата, за да закара дъщеря си на училище. Тогава видяла, че на задното стъкло има две дупчици.

Инцидентът вероятно е станал между 12 и 14 часа на ул. „Богомил“, разказваха съседи наоколо. На място наш екип видя, че лекият автомобил, паркиран пред блока е с потрошено задно стъкло и десен стоп. Полицаи от Шесто районно извършваха оглед на колата. Радослава отказа да коментира случая, а баща й – Николай Протопопов заяви: Нека да не гадаем. Значи има органи, които решават дали има извършено престъпление, или няма. Видяхте ли, че има някакви дупчици? Не мога да кажа. Това и Господ не може да каже, с изключение на контролните органи, които се занимават с това.

Не са ме заплашвали, имаме междусъседски кавги и вероятно затова е станало, каза след това младата жена. Часове преди това тя изпратила малката си дъщеря да вземе снимки от жабката на колата. Жената се съмнява в свой съсед, с когото имала постоянни разправии. Служителите на полицейския екип отказаха всякаква информация и ни препратиха към пресцентъра на МВР. Напоследък тук стана много шумно, започнаха да стават много бели, коментираха съседи.

 

Подобни статии

Top