Сузана Николова се опълчи на кмета Иван Тотев

Сузана Николова и Никола Папазов ще бъдат освободени от борда на директорите на предприятието „Свободна зона”. На тяхно място ще бъдат назначени машинният инженер Едвард Лабуза и влаковият диспечер Атанас Атанасов.

Основният мотив за рокадата е ниската печалба на дружеството за първите 6 месеца на тази година. Николова, която е член на партия ГЕРБ , не е съгласна с решението и показа дипломите си с думите: „Те не се уредени от Павлинка Кацарова, както тези на Иван Тотев”.

Сузана Николова направи и още едно разкритие: „Гордостта на Иван Тотев Европейска столица на културата 2019 беше зачената през далечната 2011 година въпреки него. В меморандума, който беше подписан тогава от партия ГЕРБ, присъствах само аз. Защото тогавашният областен управител Иван Тотев забрани да присъстваме на инициативата на Славчо Атанасов и ни заплаши с изключване от партия ГЕРБ. Лично бях извикана от него и ми беше заявено, че София ще бъде европейска столица на културата, и че не трябва да хабя енергия в тази посока“.

„Краткият коментар е, че се чудят още каква щуротия ще измислят до изборите. Всеки път мисля, че не може да има по-голяма простотия и всеки ден се уверявам, че не съм бил прав“, коментира кметът Иван Тотев.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top