Супермаркет „Полибит“ в Асеновград – отлично качество на достъпни цени

Супермаркет „Полибит“ се намира в Асеновград на централната улица „Цар Иван Асен ІІ“. Той е добре познат на асеновградчани с доброто обслужване и големите възможности за избор на продукти от всякакъв тип.

В магазина могат да бъдат намерени всички стоки от първа необходимост – различни видове хляб и хлебни изделия,  мляко и млечни продукти, различни видове и марки сирена.

Изключително богат е щандът за месни, където можете да откриете прясно, току що транжирано птиче, свинско, телешко и говеждо месо. Супермаркетът разполага и с богат избор от колбаси, салати и консерви. В него се доставят и пресни плодове и зеленчуци.

Магазинът разполага със собствена кухня и добри готвачи, които приготвят вкусна готова храна за дома.

Тук можете да намерите също всякакви пакетирани стоки, перилни и почистващи препарати. По щандовете ще откриете и стоки за бита.

Редовните клиенти на супермаркет „Полибит“ могат да се възползват от програмата „Лоялен клиент“. Те могат да пазаруват със специални клиентски карти, които им дават още по-голяма отстъпка от и без това ниските цени в магазина.

Заповядайте в супермаркет „Полибит“ – гр. Асеновград, ул. „Цар Иван Асен ІІ“ №29!  Ще Ви посрещнем с усмивка и отлично обслужване!

Подобни статии

Top