Събират пари за хореография за дербито, ето уникално писмо на „черно-бял“ фен!

На неделния мач със Славия ще продължи събирането на пари за хореография за предстоящия на 24-ти април дерби-мач с Ботев. Кутиите ще бъдат разположени на двата входа на Трибуна Спортклуб, както и във фен-магазина, съобщава официалният сайт на клуба.

Там е публикувано и писмо на един от феновете на „черно-белите“ относно магията на пловдивското дерби, което и ние ви предоставяме без съкращения.

‘“Някъде бях чувал, че пловдивското дерби е велико не заради формата на Локо и Ботев или бюджетите на двата отбора а заради заряда, който се носи във въздуха.

Фен на друг отбор от родната “А“ група направи всичко възможно да ми втълпи, че продукцията, която показват черно-бели и жълто-черни е скучна и това не прилича на дерби.

Това не ми пречи на мач между Локомотив и Ботев със затаен дъх да отброявам секундите на първия съдийски сигнал и да бъда част от един горящ сектор, да бъда част от хореография, която е мерило за всички ultra фракции по света.

Да бъда част от черно-бяло море от хора и да покажа как се подкрепя отбор 90 минути, че и дълго след мача, независимо от победа или загуба на любимия отбор.

Всяко велика хореография на нашите фенове е часове планиране, изработка и сериозни финанси.

Финанси, които можем да съберем заедно на всеки домакински мач до двубоя с Ботев.

Финанси, които ще ни направят част от магията.

Аз нося още магията в себе си, а ти ?'“

Всеки, който желае да допринесе за хореографията за дербито може да дари колкото желае в обозначени урни на входовете на стадиона за мача със Славия, както и във фен магазина.

Организаторите обещават пълен финансов отчет след края на мача.

Снимка: tribunaplovdiv.bg

Подобни статии

Top