Съботен хороскоп - 15 април - DC news

Съботен хороскоп – 15 април

ОВЕН

Ако предишния ден сте стояли до късно, за да довършите важна задача или просто сте се повеселили, днес почти до обяд няма да сте особено адекватни. Не се поддавайте на предложения за нови развлечения или творческа дейност, желанието ви за това скоро ще се изпари. През втората половина от деня ще ви напомнят за някои задължения и договорки, а също и че трябва да започнете да прилагате на практика някои теоретични познания. Времето е подходящо за тренировки и спортни занимания, но не и за нови начинания.

ТЕЛЕЦ

Сутринта се заемете с някои неотложни семейни дела. Домашните въпроси, свързани с преместване или жилището ще се подреждат с лекота. Може да решите да поставите точка в някои зациклили взаимоотношения. Въобще главата ви ще се завърти от всевъзможни събития. По-късно през деня отново ще станете делови и прагматични, но това може да се окаже недостатъчно, за да решите новите проблеми, които се изправят пред вас. Ще се наложи в движение да се приспособявате към обстоятелствата.

БЛИЗНАЦИ

В началото на деня може да си позволите малка почивка или свободна творческа дейност. Препоръчва се да довършите някои започнати проекти и да не бързате да започвате нови. Желателно е най-накрая да въведете ред в любовните си отношения, да решите някои въпроси, свързани с предстоящи пътувания или да обърнете внимание на децата си. Вечерта най-вероятно ще се занимавате с битови проблеми, семейни или партньорски отношения. Ако сте родени през май може да предприемете някои изменения в тези сфери.

РАК

Всичко, което е свързано с удоволствия, творчество, експерименти и парични разходи ще бъде актуално през първата половина от деня. После на преден план ще излязат въпросите, свързани с работа и изпълнение на поетите ангажименти. С успех може да потърсите нова работа. Не е изключен личен конфликт с колеги, сътрудници или подчинени. Има вероятност от закъснения, идейни и практически разногласия с партньори и клиенти.

ЛЪВ

Започнете от сутринта да решавате някои лични въпроси. Ако се забавите с това по-късно може да нямате нито време, нито желание да се занимавате с тях. Сутринта може да си позволите по-дълго да поспите, да си отпочинете или да се позабавлявате по начин, който ви е приятен. По-късно може да се заемете с някои дребни практически въпроси. Бъдете по-внимателни с нещата, които ви заобикалят. Любовта ви към развлечения и навикът да живеете на широка нога може да застраши финансовото ви положение.

ДЕВА

Прекарайте сутринта в уединение. Моментът е подходящ да помечтаете за бъдещето или да си позволите някои малки слабости, за които само вие знаете. През втората половина от деня може да се заемете с нови начинания. Бъдете готови обаче, че веднага може да срещнете препятствия или да започнете конфликт с някого. Постарайте се да не раздухвате споровете, не бъдете злопаметни и прекалено придирчиви, за да не прекарате следващите два дни в постоянни тревоги.

ВЕЗНИ

Спокойната и комфортна сутрин ще бъде най-доброто време от днешния ден. Може да се занимавате с неща по ваш избор без да се съобразявате с чуждото мнение. Кратка разходка на чист въздух или друго приятно занимание ще ви зареди с добро настроение за целия ден. Вечерта ще трябва да изясните отношенията си с някои хора или бързо да намерите помощник за изпълнение на неочаквана спешна задача. Ще се лишите от спокойствието си и няма да може да останете в желаното уединение с любим човек.

СКОРПИОН

Сутринта ще изпитате удоволствие от свършената работа. Ако желаете още веднъж да изразите своите чувства към някого може да му направите подарък, но не се бавете, защото по-късно през деня ще сте толкова затрупани с работа, че няма да ви остане време за лични дела. Вечерта ще ви напомнят за някои задължения и може да се наложи отново да премислите някои планове за бъдещето. Не са изключени делови разногласия, идейни неразбирателства с приятели или проблеми с ученето. Проблемите и неприятностите може да имат и материални последствия.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще се радвате на свободата и приключенията. Творческата работа ще има успех преди обяд. Втората половина от деня ще бъде много по-напрегната и отговорна, особено за родените през ноември. Предстои ви да се съобразявате с родителите си или началниците. Опитът да постигнете целите си веднага благодарение на личния авторитет или протекция, няма да бъде особено подходящ. За да постигнете нужния ефект или да изпълните свое задължение трябва да бъдете особено внимателни, точни и да проверявате всяка подробност.

КОЗИРОГ

През целия ден ще бъдете спокойни и в добро настроение. Сутринта ще разберете, че не напразно сте предприели известен риск и сте направили оригинална стъпка. Привечер ще имате възможност да се върнете към обичайния си ритъм на работа и живот. През това време не се доверявайте безусловно на познати от далечни места, дори ако те се окажат доста авторитетни и ви направят голямо впечатление. На практика техните принципи и убеждения могат съществено да се отличават от вашите.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта довършете докрай започнатата работа, особено ако е съвместна. В противен случай по-късно може да съжалявате за пропусната възможност. Следобед са възможни някои неприятности. През това време приятелското отношение или оригинално делово сътрудничество може да се провалят от малки разногласия, свързани с осъществяването на общи идеи. За да не давате на другите хора повод за упреци, изпълнявайте своите задължения съвестно и отговорно. Бъдете тактични и внимателни към другите хора около вас.

РИБИ

Днес рутинните задължения ще ви се отдават неочаквано лесно и дори може да ви доставят удоволствие. Следобед ще се наложи да обърнете внимание на отношенията си с конкретни хора. Това може да са брачни партньори, конкуренти в бизнеса, клиенти или деца. Отрано се въоръжете с търпение и дипломация, съвестно изпълнявайте задачите си и не давайте повод на другите да говорят лошо за вас. В противен случай враговете ви ще се възползват от всяка ваша слабост, за да сринат репутацията ви.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top