Съботен хороскоп – 20 август

хороскоп

ОВЕН 

Сериозни промени ви очакват днес. Възможно е да смените работата си, да се появят нови партньори, внезапен разрив с любим човек. Вероятно ще се появи възможност да демонстрирате талантите и способностите си. Не е изключено ново увлечение. Може да срещнете човека, който кардинално ще промени живота ви. Търсете човек, който би ви позволил да бъдете самите себе  си. Гледайте напред и не изпускайте новите възможности във всяко отношение.

ТЕЛЕЦ  

Приятни и полезни запознанства очакват много от вас. Планирайте деня си отрано и ще избегнете някои конфликти и спорове. Проведете деня със семейството си. Разчитайте на техните съвети и помощ, за да се справите с промените, които чукат на вратата и разстройват подредения ви живот. Някои финансови постъпления ще направят деня ви приятен и ползотворен. Ще си позволите ценни покупки и приятна почивка далеч от дома.

БЛИЗНАЦИ

Отложете важните решения за по-късно. Прекарайте деня с най-близките си хора. Те ви подкрепят и обичат. В пътешествия днес не е удачно да се впускате, защото неприятностите ще ви развалят удоволствието от пътуването. Възможни са проблеми и неразбирателства с другите около вас. Избягвайте агресията на на някои хора и не се напрягайте като търсите навсякъде приключения. Погрижете се за здравето си.

РАК  

Бъдете готови да реализирате своите планове. Скоро пред вас ще се отворят всички врати. Отдайте се на любимо занимание и не се преуморявайте. Денят, проведен в компанията на любимия човек , ще се окаже изключително приятен. Очакват ви романтични приключения и запознанства с интересни хора. Но не бързайте да отдавате сърцето си преди да се уверите, че той е този, който наистина го заслужава.

ЛЪВ 

Сутринта използвайте максимално творческите си способности, за да представите някои проекти и да спечелите одобрението на публиката. По-късно настъпва време да направите анализ на постигнатото досега и да разберете какво не правите както трябва, за да избегнете същите грешки в бъдеще. Не съжалявайте за миналото и смело вървете напред. Скоро ви очакват приятни промени. Напълно е възможно вашите увлечения или хобита да станат източник на добри доходи.

ДЕВА  

Отличен ден да преразгледате отношенията си с вашия кръг на общуване и да изключите някои неприятни лица от него. Бъдете внимателни, за да не допуснете непоправими грешки. Постарайте да направите адекватна оценка на себе си и своето обкръжение. Ще се почувствате щастливи едва тогава, когато усетите, че сте необходими и може да направите щастлив поне един човек в този живот. Приемете всички препятствия само като изпитание по пътя към нов и забележителен живот.

ВЕЗНИ 

Избавете се от всичко ненужно в ежедневието си. Това ще внесе нова свежа нотка в живота ви. Придържайте се към предварителните си планове и не се захващайте с нови неща и допълнителни задачи днес. Романтичните отношения остават на втори план и за тях няма да ви остават сили и желание. Може да се наложи да преразгледате своите отношения, защото в личния ви живот ще настъпи емоционален глад.

СКОРПИОН  

Личният ви живот се нуждае от промяна. Отношенията ви с партньора са зациклили и трябва да вземете мерки. Не си правете илюзии и гледайте на нещата обективно. Обърнете внимание на работното си място. Може би там нещата се нуждаят също от промяна. Помислете как да разнообразите ежедневието си и да се избавите от скуката. Всичко, което започнете с близките си, ще ви донесе не само радост, но е възможно и конкретна полза. Бъдете искрени с всички, които са ви скъпи и нещата ще се подредят.

СТРЕЛЕЦ 

Днес може спокойно да помечтаете. Това ще ви помогне да се откъснете от рутинната работа и да си починете. Много от вас ще поискат да забравят за работата и да направят нещо оригинално за себе си и своите близки. Изненадайте ги с различни занимания и развлечения. Всичко е във вашите ръце. Обърнете внимание на приятелите и съседите си. Направете така, че скуката и еднообразието да нямат място във вашите отношения.

КОЗИРОГ 

Отложете за малко работата и си позволете почивка. Проявете инициатива и съберете приятелите и близките си. Това ще ви зареди с енергия за дълго време. Възможно е в живота ви да появи някой особено скъп човек, който да промени скования ви живот. Само трябва да намерите сили да промените привичния си живот и нещата ще се подредят чудесно за вас. Щастието е в собствените ви ръце.

ВОДОЛЕЙ

Нарастват творческите ви способности и интуиция, жизнения потенциал. Много от вас ще успеят да изгладят отношенията си с любимите хора. Всички проблеми ще се разрешат благополучно ако проявите благоразумие и тактичност. Денят не предразполага към романтични преживявания, но затова пък чудесно може да се забавлявате с приятели и близки хора. Приобщете и децата към вашите занимания и всички ще бъдат щастливи.

РИБИ 

Ако се чувствате неудовлетворени от живота си и изпитвате тревога за бъдещето си опитайте да преборите негативизма. Имате шанс да докажете своите способности и таланти. Не тръгвайте на дълги пътешествия и не си губете времето в безсмислени разговори. Прекаления идеализъм ви пречи да прецените правилно партньора си. Може цял живот да чакате прекрасния принц и да не забележите истинската любов край вас.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top