Съботен хороскоп – 20 май

ОВЕН

Денят обещава благополучие и успех, които ще постигнете благодарение на своята настойчивост и изобретателност. Ще успеете да реализирате плановете си и да постигнете целите си, които отдавна преследвате. Появяват се нови идеи, свързани с работата, които ще ви открият нови перспективи за професионално развитие. Едва ли ще намерите веднага подкрепа за тяхната реализация, но ако проявите търпение скоро ще намерите съюзници. Приятни срещи с приятели ще ви помогнат да се възстановите от напрежението през деня и ще ви донесат много положителни емоции. В любовта не ви очаква голям успех. Възможно е някои любовни увлечения да завършат без време.

ТЕЛЕЦ

Творческото вдъхновение, фантазията и късметът днес ще са ваши спътници. Ако имате финансови и лични проблеми може би днес ще успеете да ги разрешите. Най-благоприятен ще е денят за хората със свободни професии – писатели, художници, творци. Ако не се боите от трудности и проявявате настойчивост там, където е необходимо, ще реализирате новите си идеи и успехите няма да закъснеят. Може да започнете дори самостоятелна предприемаческа дейност. На личния фронт всичко се развива чудесно – любов, страст и море от романтика. Бъдете внимателни при нови запознанства. Те ще ви донесат само разочарование.

БЛИЗНАЦИ

Смело се захващайте с всичко, което душата ви поиска, и ще получите забележителни резултати. Способни сте да се справите и с най-сложните проекти. Преговорите и деловите срещи ще протичат успешно и продуктивно, защото вие добре знаете какво искате и кога да отстъпите. Съсредоточете се върху личния си живот и разрешете някои семейни проблеми като се опитате да не създавате още по-голямо напрежение в отношенията си. Затворете очи за някои дребните недостатъци и вижте доброто у заобикалящите ви хора. Творческите проекти ще ви донесат приятни емоции. Може да посетите изложби на свои приятели, където ще срещнете интересни хора.

1 2 3 4

Подобни статии

Top