Съботен хороскоп - 3 септември - DC news

Съботен хороскоп – 3 септември

хороскоп

ОВЕН

Най-добре ще се чувствате ако прекарате деня сред семейството си. Пикник сред природата в компанията на верни приятели ще ви зареди с енергия. Може да очаквате изненадващо посещение от далечни роднини, което може да промени плановете ви за деня. Ако имате трудности с финансите по-добре се опитайте да решите въпроса самостоятелно. Може да разчитате на помощ от приятели, но това ще ви ангажира прекалено много и ще ви направи зависими. Някои от вас може да решат да узаконят връзката си и да сключат брак.

ТЕЛЕЦ

Днес може да си позволите да се отпуснете и да се наслаждавате на почивката си. Може да си пофантазирате за нови източници на доходи, но не се увличайте прекалено в мечтите. Стар конфликт с възрастни роднини ще напомни отново за себе си и ще се наложи да отделите немалко сили, търпение и време за да разрешите нещата. В общуването днес бъдете по-внимателни и закрити от обикновено. Ако се сдобиете с важна информация не бързайте да я споделяте с всички наоколо. Очакват ви и някои парични постъпления, така че може спокойно да се прекарате вечерта у дома без да се тревожите.

БЛИЗНАЦИ  

Не се вживявайте прекалено в ролята на командир, за да не се окажете без армия. Бъдете толерантни към партньора си и ще се убедите, всички ви обичат и ценят. Общуването с любимия човек ще ви донесе много положителни емоции. Денят не е особено подходящ за спа процедури и козметични манипулации затова по-добре отложете подобни занимания. Може да се погрижите за себе си и да си създадете по-здравословен режим на живот.

РАК

Отговорното ви отношение към работните задължения е укрепило авторитета ви сред колегите и може спокойно да забравите за служебните проблеми и да се отдадете на заслужена почивка. Физическата и емоционалната ви активност са доста занижени затова не се захващайте с обременителни задачи, с които няма да успеете да се справите. Неприятна ситуация ще ви изненада и няма да знаете как да реагирате. Не унивайте, следващия път ще бъдете подготвени.

ЛЪВ

Най-добре днес отстъпете лидерската позиция както на работното място, така и у дома. Отдайте се на заслужена почивка. Възможно е някои конфликти с по-възрастни роднини да нарушат спокойствието ви, а някои финансови проблеми да ви разстроят. Използвайте организаторския си талант да обедините сътрудници и приятели за изпълнението на дългосрочен проект. Може дори да си позволите неголеми рисковани експерименти в отношенията с околните. Ваш приятел ще ви съобщи новини, които могат да променят отношението ви към любимия човек.

ДЕВА 

Днес мислите за бъдещето, далечните перспективи и сегашното положение ще ангажират изцяло съзнанието ви. Иска ви се всички планове да се реализират сега и веднага да дадат резултати. Ако споделите мислите си си с близките си може да получите ценни съвети. Привечер може да се появи желание за спонтанни постъпки и решения. Моментът не е подходящ да потегляте на пътешествие дори да не сте успели да отидете на почивка досега.

ВЕЗНИ

Позволете си активна почивка. Устройте празник за душата и тялото си. Разходка и пикник сред природата в приятна компания ще изтрият негативите и ще ви заредят с приятни емоции. Изненадваща среща с бивш любим внезапно ще ви извади от лежерното настроение. Не се поддавайте на прекалена благотворителност. Много хора се нуждаят от подкрепата ви, но не може да помогнете на всички. Само ще разстроите собствените си финанси и ще се наложи на вас да ви помагат.

СКОРПИОН 

Наслаждавайте с истинско удоволствие от живота. Всичко се получава така както сте го планирали. Не се поддавайте на излишни емоции, за да не си навредите сами. Подкрепата на влиятелен човек ще ви помогне да разрешите финансовите си проблеми. Не е изключено парични постъпления да ви зарадват и да задоволите всичките си моментни желания. Втората половина на деня ще ви подтикне към по-активни действия в личния живот и деловата сфера.

СТРЕЛЕЦ 

Не се захващайте с много задачи едновременно. Съставете график и стриктно го спазвайте. Само тогава успешно ще се справите с всички задължения. Днес като се обедините с приятели и колеги ще можете да завършите всички планирани проекти. През втората половина на деня ще предпочетете да действате самостоятелно без да афиширате замислите си. Бъдете внимателни и ще съумеете да се отървете от негативна личност. Кратко пътуване ще ви разсее и ще се насладите на приятни преживявания.

КОЗИРОГ

За предпочитане е днес да не шофирате. Напрежение и травми ви очакват, затова не рискувайте здравето си. Не се опитвайте да се съобразявате непрекъснато с общественото мнение. За да угодите на всички ще трябва да се откажете от своите принципи и възгледи за живота. Вечерта ще ви е нужна цялата ви проницателност, за да разгадаете истинските намерения на обкръжението ви. Търсете компромиси с партньорите, членовете на семейството ви и любимия човек.

ВОДОЛЕЙ 

Денят ще е изпитание за твърдостта на духа и смелостта. Неочаквани битови разходи ще разклатят финансовото ви положение. На работното място предстоят съкращения. Много от вас ще бъдат принудени да изпълняват чужди планове и да се подчиняват на чужди желания. Не проявявайте рискована инициативност и моментът е неподходящ за големи начинания и проекти. По-добре заминете на мечтаното далечно пътешествие и се отдайте на приятни преживявания.

РИБИ 

Творческият ви потенциал ще ви позволи да завоювате популярност сред обкръжението си и да се изявите успешно. Без особени затруднения ще ви се удава да свършите всичко, с което се заемете днес, особено ако е свързано с това да убеждавате хората и да ги привличате за съюзници. Ще се намерят и мъдри съветници, които ще ви помогната да похарчите успешно заработената премия. Близък роднина може да ви поднесе не особено приятна изненада и ще се наложи да се заемете с някои дълго отлагани домашни задължения.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top