Събраха парите за Митко!

Благотворителната акция в подкрепа на болния от остра миелоидна левкемия пловдивчанин Димитър Йовов успя! Всички пловдивчани, заедно успяха да съберат необходимата за лечението на Митко сума в размер на 164 хиляди евро.

Организаторите на благотворителната кампания я прекратяват засега, но при необходимост, отново ще разчитат на подкрепата на приятелите. Те отправят огромната си благодарност към всички, помогнали да бъдат събрани парите.

Не можем да изброим всеки един станал част от нашата борба, но вие станахте част от живота ни! Признателни сме ви!
Бъдете благословени!
И нека Бог закриля вас, вашите семейства, хората, които обичате и ви обичат!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ЧОВЕЧНИ!“
(от семейството на Митко)

Благодарим и на медиите, които застанаха до нас… БТВ, НОВА ТВ, БНТ, DCTV-Пловдив. На всички елекронни медии, на сайтовете, на всеки човек споделил апел, изпратил дарителски смс, дарил по сметките на Митко. На всички, които се включиха в благотворителните базари и онлайн базара. На всички търговски обекти, които поставиха дарителски кутии, на фирмите дарители. На всички, които организираха различни мероприятия в подкрепа на Митко. На общинска администрация в гр. Пловдив за съдействието и разбирането което проявиха. На жените от цяла България, които помагат не само на Митко… “С вяра в доброто-Подари надежда“

Благодарим на българите тук и зад граница, и разбира се огромни благодарности към ДМС-платформата, които ни дадоха възможност да получим вашата подкрепа. Благодарим им от сърце, че се договориха мобилните оператори и вашите дарения ще бъдат авансово преведени към сметката на Митко.

Така кампанията за момента приключва и не спирайте да правите добро, защото ,много хора се нуждаят от помощ.

В понеделник се очаква  Митко да бъде изписан от УМБАЛ в Пловдив, а във вторник е полетът за Германия.

Подобни статии

Top