„Съдилището“ с Асен Блатечки за първи път на „Киномания“ в Пловдив

Киномания представя филм с Асен Блатечки

Вторият ден на  фестивала „Киномания“ в Пловдив започва отново в 18:30 часа с френската продукция “Китайски пъзел”. Историята, в която можете да видите и очарователната Одри Тоту, разказва за 40-годишен баща на две деца, който разбира, че майката на децата му смята да се премести да живее с тях в Ню Йорк. Убеден, че няма да може да живее пълноценно без семейството си, той изоставя всичко и тръгва след тях в едно приключение, което ще го промени напълно.

Късната прожекция в 20:45 часа е задължителна за всички меломани. “Джеймс Браун: Soul Brother № 1” ще ви покаже многото лица на соул легендата. Едва 16-годишен Джеймс Браун се озовава зад решетките, където чува за пръв път групата „Госпъл Старлайтърс“ и се влюбва в музиката. Вече на свобода, заедно с групата си, той бързо става звезда със собствен уникален стил. Въпреки професионалните си триумфи обаче, до края на живота си той продължава да се бори с неспирните семейни проблеми. Великолепен музикален филм, който ще ви направи фен на класическата соул музика, дори и никога досега да не сте я слушали.Билети се продават в LUCKY Дом на киното от 16.30 часа, събота и неделя от 10.30 часа.

Цената на билетите е 6 лв, карта за 3 прожекции е 15 лв. За детските филми – 2лв за деца и 4 лв за възрастни.

Тази вечер в „LUCKY Дом на киното“ е премиерата на най-очаквания български филм за годината „Съдилището“ – от режисьора на ”Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“, с участието на Асен Блатечки, Мики Майнолович, Ованес Торосян… Прожекциите са всяка вечер от 18.15 и 20.15 часа.

 

 

 

Подобни статии

Top