Създадоха първата порно академия

След като светът вече има университети по наука, езици, инженерство, вече се появи и институт, предлагащ висше образование по порнография.

Идеята е на италианския порно актьор Роко Сифреди, който откри Академия за студенти, които да учат как да изграждат своя талант в секса. На изпита за прием на студенти в университета, чиято локация още е тайна, се явили няколко хиляди кандидати.

Одобрени били само 30 души – 15 мъже и 15 жени. Италианецът решил да създаде учебното заведение, защото смята, че „всеки талант трябва да се развива”.

„Порноиндустрията е много по-развита днес. Свидетели сме на един нов сексуален свят, който трябва да се изучава”, каза 51-годишният Сифреди.

Той допълни, че обучението ще продължава 15 дни и ще включва серия от изпити – от позиране пред камера до дикция при разговор с партньор. Италианецът, който днес живее в Будапеща, работи като продуцент на порнографски ленти.

В момента той снима риалити, което се излъчва по телевизия Ла5, чиито собственик е бившият италиански премиер Силвио Берлускони.

Източник: bgnes.com

Подобни статии

Top