Създателят на Фейсбук направи дъщеря си джедай, режисьорът пък стана емоджи (СНИМКИ)

Създателят на „Фейсбук” Марк Зукърбърг е качил на страницата си в социалната мрежа снимка на дъщеричката си Макс, облечена в костюм на джедай.

На нея малкото момиченце е заобиколено с играчки по мотивите на новия седми епизод на космическата сага „Междузвездни войни“, съобщава „Лента”.

Под фотографията Марк Зукърбърг е написал: „Силата е с нея“. Снимката на малката Макс е събрала досега над 2,2 милиона харесвания. Това не е единствената фотография на дъщеричката на Марк Зукърбърг, която щастливият татко качва във Фейсбук. Първата с новороденото се появи на 8 декември.

Дъщерята на създателя и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан – Максима Чан Зукърбърг – се появи на бял свят на 2 декември тази година.

В „Туитър” пък се появи емоджи с изображението на режисьора Джей Джей Ейбрамс. То е добавено в социалната мрежа по случай излизането на екран на „Междузвездни войни: Силата се пробужда“, дългоочаквания седми епизод на култовата космическа сага. По кината в САЩ той тръгва от днес.

Стилизираното изображение на режисьора се появява автоматично в съобщенията, ако се използва хаштаг #JJAbrams.

Подобни статии

Top