Състезанието с патета по река Марица се отлага за 4 октомври - DC news

Състезанието с патета по река Марица се отлага за 4 октомври

Звезди подкрепят седмицата на благотворителността в Пловдив

Поради лошото време и покаченото ниво на река Марица благотворителното състезание с гумени патета вместо на 28 септември ще се проведе на 4 октомври, събота, съобщиха организаторите. Събитието е част от Седмицата на Благотворителността 2014, инициирана от Община Пловдив и подкрепена от десетки фирми, клубове и сдружения. Подготвени са над 4000 патета, като цената на пате за гражданин е 5 лв., а за фирма – 100 лв. Патета могат да се купят на онлайн платформата www.madeforcause.com, на сайта www.grabo.bg/plovdiv или на място в Дирекция „Спорт и младежки дейности“ на Община Пловдив – Гребна база, Финален комплекс – Кулата, ет. 2, ст. 204, както и преди началото на състезанието на 4 октомври /кога ще е началният час и от кое място на реката ще започне уникалното състезание ще информираме другата седмица/.

Има и лека промяна, свързана със Салса Партито, организирано тази вечер, 26 септември, от танцьорите от най-голямата латино школа в града под тепетата – Салса де Куба. От 20.30 часа в зала „Менделсон“ на хотел Лайпциг ще се проведе благотворителен едночасов урок по салса за желаещите /цена 5 лева/.

А от 21.30 часа стартира самото парти с гореща салса, наелектризиращо шоу и много забавление. Мястото е White bar /хотел „Лайпциг“/, ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН. По време на купона всеки може да се включи в Седмицата на Благотворителността 2014 като пусне дарение в специалните кутии. На място ще бъдат продавани благотворителни ваучери за тренировки по салса за начинаещи с цена 5 лева.

 

 

Подобни статии

Top