С кого сте сексуално съвместими според зодията

Когато става въпрос за секс, всеки знак определено има с какво да се похвали…

ОВЕН

Овенът винаги се се е славел като един от най-големите сексуални завоеватели сред останалите знаци от зодиака. Той е ловец. Обича да преследва, а не да е преследван. Овните са самоуверени, темпераменти и често пъти склонни към агресия в леглото. Те са неотстъпчиви и непреклонни в желанията си. Обичат да налагат мнението си в спалнята, желаят незабавно удовлетворение на изискванията си от сексуалния партньор. Не са особено романтични.

Най-добра сексуална съвместимост с: Лъв, Везни, Водолей, Скорпион

ТЕЛЕЦ

В сравнение с Овена представителите на зодия Телец са далеч по-емоционални в креватните упражнения. Не обичат да правят секс с партньор, към когото не изпитват чувства. Странични стимули като звуци, аромати, докосване и др. влияят изключително възбуждащо на Телеца. Обичат да доставят удоволствие на партньора си, но държат да им се отвърне на жеста подобаващо.

Най-добра сексуална съвместимост със: Скорпион, Рак, Дева, Козирог

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са дръзки, смели и експресивни партньори. Обичат да правят секс на най-необичайни места. Мръсните приказки ги възбуждат. Те са изключителни флиртаджии с богато сексуално въображение. За тях сексът е забавление и вдъхновяващ извор за нови експерименти.

Най-добра сексуална съвместимост с: Овен, Близнаци, Везни, Водолей

РАК

Вие прилагате невероятно находчиви прийоми по време на секс. Като едни от най-чувствителните и нежни представители от зодиака, Раците обичат да бъдат и дълго време ухажвани. Ракът държи по-скоро да получава, отколкото да дава. Интуитивен е и лесно усеща какво иска партньорът му от него. За представителите на зодия Рак сексът е действието, чрез което могат да изразят своята нежност, чувственост и страст.

Най-добра сексуална съвместимост с: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

ЛЪВ

Лъвовете се славят като едни от най-харизматичните, чаровни и сексапилни знаци в зодиака. Хедонисти до мозъка на костите си. За тях сексът е удоволствие и забавление. Когато се влюбят обаче, се превръщат в същински огнени жребци. Обичат да се грижат за удоволствието на своята половинка, но също така държат да получават и своето. Те са страстни, внимателни и талантливи любовници. Господари на флирта и талантливи съблазнители.

Най-добра сексуална съвместимост със: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв

ДЕВА

Не се заблуждавайте, че Девите са толкова целомъдрени, колкото изглеждат на пръв поглед. Колкото педантични в живота, толкова чувствени и темпераментни са те в леглото. В действителност са уникални любовници, отличаващи се с вродения си усет към сексуалната игра. Обичат експериментите, както и редовния секс.

Най-добра сексуална съвместимост с: Телец, Везни, Риби, Козирог

1 2

Подобни статии

Top