С петиция искат наказание за жител на Хисаря, пребил куче

Петиция до Пловдивската окръжна прокуратура, ОД на МВР – Пловдив, областния управител, кмета на Хисаря и медиите разпространиха от Фейсбук групата „Аз обичам Бигъл“

Нека бъдем наистина заедно срещу насилието над животните!!! На 01.10.2015 г, някой „доброжелател“ в град Хисаря е отворил портата на двора и е пуснал малката Алис на 1 годинка и 4 месеца на улицата. Всичко е станало за минути – собствениците започват да я търсят вкъщи и по двора, докато не са чули агонизиращо квичене. На 200 метра от тях на улицата са видели възрастен мъж, който зверски налагал с метален прът тяхната Алис, защото щяла да му изяде кокошките. Не става ясно кокошките по улицата на паша ли са били или Алис е пребита и бере душа, защото евентуално е щяла да влезе в двора му и да се отправи към курника.

Нека разпространим трагедията и да бъдем съпричастни! Нека се помолим за Алис, защото е била със съмнения за счупен гръбнак, слава на Бог не е! Но клетата Алис е получила жестоки удари по главата, с вътрешни кръвоизливи и следващите 24 до 48 часа ще бъдат КРИТИЧНИ за нея! Нека дадем гласност, за да получи заслуженото си този индивид! Нека бъдем ХОРА, защото кокошките са живи и здрави, а Алис още не се знае дали ще оживее!

ОТ ФЕЙСБУК ГРУПА „АЗ ОБИЧАМ БИГЪЛ“

От постовете в групата става ясно, че кучето е собственост на семейство, което след инцидента е повикало полиция, но служителите на реда са приключили набързо случая. Животното е престояло два дни във ветеринарна клиника, откъдето са изяснили, че най-тежък е ударът по главата. Семейството се надява виновникът,  пребил Алис, да бъде наказан.

 

Подобни статии

Един коментар

  1. zlatka glavcheva написа:

    Сад и поне 1 година затвор и до 5000 лв. глоба

Top