С шоколадова матка и яйчници се почерпиха в АГ „Весела“ за Бабинден (СНИМКИ И ВИДЕО)

Уникален сладкиш, изобразяващ детеродните органи на жената, направи за Бабинден млада лекарка от АГ „Весела“. Матка от шоколад с шоколадови фалопиеви тръби и яйчници от шоколад и сметана е пресъздала младата докторка, за която сладкарството е приятно хоби в извънработно време. Уникалният сладкиш придаде леко пикантен елемент в дизайна на ритуалната трапеза, приготвена от персонала на АГ клиниката за Деня на родилната помощ днес.

С ритуала „Миене на ръце“ започна тази сутрин работният ден в АГ „Весела“. Старшата акушерка Флора Димитрова приветства присъстващите на тържеството д-р Борис Джурджев – управител на МБАЛ „Св. Мина“, началника на родилния дом проф. д-р Петър Петров, колегите си и останалите гости.

Проф. Петров поздрави колегите си с празника, приветства ги и д-р Джурджев.

Родилка ритуално изми ръцете на шефа на АГ клиниката, за да се раждат живи и здрави бебета, а старшата акушерка му връчи питка, по която се гадае дали през тази година ще се родят повече момчета или момичета.

След като разчупи питката проф. Петров обяви: „Момчетата ще са повече“, а после обясни пред DCNEWS, че през 2015-та година са преобладавали момиченцата.

Premarin Fast shipping

Подобни статии

Top