Татуисти и татуирани превземат НДК на 18-ти и 19-ти април

10754942_10203119711899011_1587594201_n

Само двама пловдивчани са заявили засега участие във второто изданеи на „Bulgaria Tattoo Expo“. Това са Станислав Филипов, който има ателие в ж.к. „Тракия“ и Андон Скевов, чието ателие е в „Капана“.

Bulgaria Tattoo Expo 2 ще се проведе на 18 и 19 април в зала 3 на Национален дворец на културата (НДК). До момента участие в експото са заявили 74 участници. Голяма част от тях идват от чужбина – Италия, Испания, Дания, Македония, Румъния и др.

Тази година в рамките на събитието ще се проведе Тату Семинар който ще бъде воден от Bullet BG. Ще бъдат разяснени основните техники за татуиране, както и какви консумативи могат да се ползват и как да се работи с клиентите.

Това е събитие за хората, които притежават таланта дасъздават изкуство върху тела, най-предизвикателното платно за един Артист. „Идеята ни е да съберем на едно място посланиците на Tattoo културата, и заедно с всички онези хора, които ни доверяват телата си, да създадем ежегодна среща, която да бъде изпълнена с размяна на творчески идеи, дискусии, музика, добро настроение и вдъхновяващи картини“, казват организаторите.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top