Татуси и мускули във водите на Марица (СНИМКИ)

Един от най-приятните за дамите празници в българския календар е Богоявление. И не защото като празник предполага купон, а заради един от изконните ритуали – хвърлянето на красиви млади левенти за кръста в ледените води на реките.

Тази година ритуалът в Пловдив предложи доста любопитни гледки за дамската част от публиката. Мускули, които играеха под настръхналата кожа на младежите, но най-вече татуировки, които радваха окото.

Сред най-татуираните беше фен на Локото, който бе изрисуван почти изцяло – и по ръцете, и по гърба. Татуировките му издаваха ясно клубната принадлежност.

Дамските погледи привличаше и смелчага, на чийто гръб бе изрисувана глава на вълк. Друг младеж пък демонстрираше надпис, татуиран почти на целия му гръб, който много млади жени се опитваха да прочетат. Мускули разтриваше със студена вода и млад мъж с татуирани бицепси и видимо военна осанка.

От 74 смелчаци, хвърлили се в Марица, поне половината са със секси татуировки, коментираха зрителки, дошли до платформата срещу Водната палата.

Интересен бе и подборът на боксерки – от едноцветни в цялата цветова гама, до гащи на палми, морски звезди и други подобни тропически картинки.

Не липсваха и бирени коремчета, но те определено не загрозяваха гледката. Вижте галерията, която подбраха за вас дамите в DCNEWS!

 

 

Подобни статии

Top