Татяна Лолова гостува в Асеновград

Жена с много лица. Такава ще я видят гражданите на Асеновград във филма на Георги Тошев и Ема Константинова „Портрет на една дама-филм за Татяна Лолова” . Екранизацията представя неочаквана среща с любимата актриса на поколения българи.

Татяна Лолова на сцената, зад кулисите, но и у дома. Сред най-близките. Такава, каквато не сме я виждали досега. Една неочаквана среща с брат й в Париж ни повежда по маршрути, които Лолова открива преди повече от 30 години.

В Париж тя среща и една специална жена, на която се възхищава – оперната звезда Светла Василева. Татяна Лолова в годината на своя красив юбилей – такава, каквато е. Без грим, равносметки и носталгия по миналото.

Пълна с енергия, готова да продължи пътешествието на своя талант. Татяна Лолова събира в себе си обичта на няколко поколения българи. Помним я от сцената и екрана. Обичаме я, но дали я познаваме?

Прожекцията е тази вечер от 17:45 часа в салона на Градска библиотека „Паисий Хилендарски”. Творческата среща с ярката актриса е включена в програмата на Майските културни празници.

Подобни статии

Top