Творци от цялата страна отвориха сърцата си в Пловдив (СНИМКИ)

Базар в МОЛ Пловдия

Ръчноизработени бижута с флорални мотиви, декоративни вази, свещници, играчки и мартеници представиха ателиета от цялата страна на празничния благотворителен базар „Вино и любов!“. Част от набраните средства ще бъдат дарени за ремонта на сградата за второто защитено жилище към КСУ „Олга Скобелева“ в Пловдив.

Творците разположиха изделията си на един от етажите в голям търговски център в Пловдив и днес и утре приканват всеки, който има възможност, да се включи в инициативата.

Рядко се случва на едно място да се съберат толкова много и различни ателиета. В базара, посветен на празника на любовта и виното, се включиха както пловдивски, така и творци от различни точки на страната.

Най-атрактивни за посетителите се оказаха големите хартиени рози, подготвени специално за Свети Валентин.

Много от дамите в търговския център получиха нестандартните цветя като подарък от половинките си. Други пък се захласнаха по колиетата и обиците от полимерна глина, както и от гривните, изработени от кожа и мъниста.

Изненади очакваха и най-малките клиенти на базара. Специално за малчуганите имаше работилничка, където сами да опитат да изработят своето изделие.

В близост до детския кът е поставена и специална кутия, в която всеки, който има възможност и желание, може да дари допълнителни средства.

 

Подобни статии

Top