Театър „Хенд“ с разнообразна програма в края на ноември

Програмата на театър Хенд

И през последната седмица на месец ноември екипът на куклено-драматичен театър „Хенд“ е подготвил много изненади за малки и големи.

На 28 ноември (петък) от 19,30 часа ще се играе най-новото представление в репертоара на театър “Хенд” –  ”Дон Кихот и Санчо Панса или нелепите приключения на Дончо Манчев и Станчо Панчев”. От оригиналния текст на Сервантес е взета само идеята, всичко останало е плод на въображението и професионализма на екипа. Режисьор на постановката е Добрин Добрев – Додо, драматургията е дело на Борис Зафиров, музикалната обработка е на Петър Стоянов – Пепе, а сценограф е Ваня Стефанова. Участват Иво Игнатов – Кени, Мария Димитрова и Ивайло Иванов, а продължителността на спектакъла е 60 минути.

Отново съвременна комедия, в която вярата, идеалът, възвишените стремежи са отхвърлени от суровата действителност. Всичко е относително и най-страшното е незачитането на човешката личност. Дали Дончо Манчев и Станчо Панчев ще успеят да съхранят своята нравственост, духовност и свободната си душа… Най-добре отидете и вижте сами!

На 29 ноември (събота) от 11,30часа ще се играе детската куклена постановка „Хитър Петър“. Запознайте се с Едноименния герой. Той с удоволствие сам ще ви разкаже за своите весели истории, остроумни срещи и незабравими преживявания. Режисьор отново е Добрин Добрев – Додо, сценограф: Христина Недева – Храстче. Участват: Иво Игнатов – Кени; Венера Фингарова, Добрин Добрев – Додо и Ивайло Иванов, продължителността на представлението е 45 минути.

29 ноември (събота) от 19,30часа – „Червената шапка“ за младежи и възрастни. Щура комедия на абсурда, която ще ви зареди с добро настроение. Забравете всичко което знаете за класическата приказка. Елате и научете „истината“!ВНИМАНИЕ! Остро и опасно заразно представление за многократна употреба, води до пристрастяване! Режисьор: Иво Игнатов – Кени. Сценаристи: Иво Игнатов – Кени и Добрин Добрев – Додо. Костюми: Томиана Томова – Начева. Музикална Обработка: Петър Стоянов – Пепе. Участват: Иво Игнатов – Кени, Добрин Добрев – Додо, Мария Димитрова, Мариана Ангелова, Ивайло Иванов и Илияна Гъделева.

30 ноември – неделя от 11,30ч. – „Как китът получи своето тясно гърло“ – куклено представление за деца по Ръдиърд Киплинг. Режисьор: Иво Игнатов – Кени. Приказка за „наказания“ лакомник, който попада в невероятно забавно морско приключение с продължителност 35 минути.

Билети може да закупите на касата на театъра преди самите представления.

 

 

 

Подобни статии

Top