Теглят печелившия от играта на НАП „Парола: Касова бележка“

Името на втория печеливш в играта на НАП „Парола: Касова бележка“ ще бъде изтеглен днес  чрез жребий. До този момент в играта са регистрирани над 96 000 касови бележки.

Играта с касови бележки се вихри във Facebook от началото на годината, а първата награда – таблет бе изтеглена в томбола след края на месец януари и се падна на ученик от Свищов.

НАП Пловдив напомня, че в играта могат да участват всички ученици от страната, като условието е да регистрират касови бележки без значение от стойността на покупките. Колкото повече касови бележки „запише“ даден участник, толкова по-голям е шансът му за спечелване на някоя от оставащите награди, които са 1 таблет, 2 фотоапарата и 1 плейстейшън. Подробности могат да се прочетат във фен–страницата на проекта „Влез в час с данъците“ на електронен адрес https://www.facebook.com/vlezvchas/timeline.

Две училища в Пловдив – Националната Търговска гимназия и СОУ „Св.Софроний Врачански“ вече научиха повече за данъците и осигуровките в рамките на проекта, както и за рисковете при назначаването на работа, неплащането на осигуровки, прекъсването на здравните права, разликите между истинска и фалшива касова бележка.

Проектът и играта продължават до 31 май.

Подобни статии

Top