Тежко наказание грози Ботев заради хвърлена запалка (ВИДЕО)

Ботев (Пловдив) ще отнесе тежко наказание заради хвърлена запалка, която уцели нападателя Джоди Лукоки от Лудогорец. Това се случи в 56-ата минута при резултат 1:1 и при започналата ненужна съдийска подкрепа, която изнерви феновете.

Топката се търколи под резеррвната скамейка на гостите и Лукоки притича да я вземе, когато от трибуните полетя запалката и уцели автора на първия гол за Лудогорец. Това бе видяно и от рефера, и от делегата, който е описал инцидента в доклада си.

Домакините вече имат наказание с предупреждение за лишаване от домакинство именно за хвърлени предмети. Джоди Лукоки също може да бъде наказан, защото показа среден пръст на „жълто-черните“ фенове. За подобно действие капитанът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров бе глобен с 3 хиляди лева след пловдивското дерби.

Уникален жест пък направи капитанът на „орлите“ Светослав Дяков. Той подари фланелката си на дете, което връщаше топките. Самият Дяков пострада при единоборство, в което го удариха по носа и лекарите трябваше да спират кръвта му.

Снимка: Диема Спорт

Подобни статии

Top