Тежък инцидент на пловдивския булевард „Руски“! Джип се разцепи на две, има жертви и пострадали(СНИМКИ)

Тежък пътен инцидент е възникнал около 3.30 ч. днес на бул. „Руски“, в близост до кръстовището с бул. „6-ти септември“ в Пловдив.

Към мястото са насочени екипи на Спешна помощ, полицията и пожарната. По първоначална информация джип „Рийндж Ровър“, който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята между двете ленти и се блъснал последователно в няколко чинара.

От удара колата се разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

На място е констатирана смъртта на 21-годишния водач и пътничка до него, на 20 години. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

Местопроизшествието е запазено, извършва се оглед. До приключването му е спряно движението и в двете посоки по бул. „Руски“, в отсечката между ул. „Преслав“ и бул „6-ти септември“.

По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до до тежкия инцидент.

Снимки: I see you KAT Пловдив