Телевизията на Пловдив – DCTV, навърши 4 години!

Телевизията на Пловдив – DCTV, навърши 4 години от своето създаване, а днес – в първия ден от следващата си годинка, стартира и новия телевизионен сезон. Както повелява традицията, той бе посрещнат с торта и пожелания, но това, което е по-важното за зрителите – с обновена визия на предаванията, нови рубрики и най-новото попълнение в програмата – „В кухнята на Алхимика“.

Тортата и скромното тържество дадоха символичен старт на един нов период на работа за информираността и доброто самочувствие на пловдивчани. Последното попълнение в програмата е кулинарното предаване с участието на известни личности – „В кухнята на алхимика“. То не само дава отговор на въпроса дали известните умеят да готвят, но и предлага изключително интересни рецепти и концепции за храненето.

Новинарите вече са в разгара на подготовката за предстоящите избори. В деня на вота зрителите ни отново ще могат да разчитат и на извънредни емисии, и на традиционното заключително студио, в което се анализира и коментира хода на гласуването и прогнозните резултати.

През този сезон „Утро с DCTV“ дава възможност на зрителите да бъдат по-активни с новата рубрика „Имате думата“ чрез пряко включване по телефона в ефир.

„Важните“ остава на полето на актуалните теми от областта на политиката, икономиката и обществените отношения, но изненадва приятно почитателите си с новите рубрики „За и против”, „Пловдивчани говорят” и особено – „Гаф на деня”.

Промени ще радват зрителите и на останалите предавания на DCTV. Така и през петата си година телевизията ще защитава името си на важна пловдивска медия, която не само се движи по линията на зрителския фокус, но и го насочва към значими теми, идеи и личности.

Подобни статии

Top