Телефонът за справки на НАП ще работи с удължено работно време

Абитуриентите плащат сами здравните си вноски, напомнят от НАП пловдив

С удължено работно време ще работи до края на данъчната кампания информационният телефон на НАП. До 30 април на телефон 0700 18 700 гражданите могат да получат информация по данъчни и осигурителни въпроси всеки делничен ден от 8.30 до 18.30 часа.

Телефонното обаждане е на цената на градски разговор от цялата страна. Обажданията от мобилни телефони към телефон 0700 18 700 се заплащат по стандартната тарифа на съответния мобилен оператор.
Запитвания могат да се изпращат и на имейл адрес: infocenter@nra.bg

На телефон 0700 18 700 експертите на НАП дават отговори на въпроси, свързани с декларирането и плащането на данъци и задължителни осигурителни вноски, сроковете за подаване на декларации и плащане на задължения.

24 100 декларации за доходи, придобити през миналата година, са подадени до днес в НАП Пловдив. Крайният срок за подаване на годишните декларации от физически лица е 30 април, напомнят от дирекцията, като в същия срок следва да бъде внесен и дължимия данък.

Освен в офисите на Агенцията, декларации се подават по интернет с ПИК или електронен подпис, по пощата като писмо с обратна разписка или на гише в 26 пощенски станции в област Пловдив.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top