Тениските на пловдивския влогър Крис са най-новият хит сред тийнейджърите

Кристиан Танев, познат сред приятелите и феновете си като Крис е един от най-популярните влогъри в страната. Заедно с неговия приятел Антон (Тонкиса) заснемат забавни клипове, които се гледат от хиляди тийнейджъри в цялата страна.

Преди няколко дни Крис пусна в онлайн продажба тениски с различни забавни надписи и герои от неговите видеа. На най-голям интерес до този момент се радва тениската с култовия надпис „Не ми давайте алкохол“.

Идеята за тениските е на Крис, а Ангел, собственикът на БГЛЕВ, е човекът, който изцяло се заема с изработката. Поръчките не спират да валят, споделят производителите, които признават, че в самото начало са били настроени скептично към намерението на пловдивския влогър да продава тениски със собствения си лик.

След като в първите минути от пускането на тениските в продажба обаче сайтът им блокирал, то станало ясно, че шантавите тениски определено ще бъдат хитът на сезона.

Тениските се предлагат във всякакви размери, изборът от щампи също е богат – надпис „Не ми давайте алкохол“, „Крис ПРЕЗИДЕНТ“, „Ракия+мастика = махмурлук“, „Ракиямен“, „Тонкиса за премиер“ и „Здравейте майнаци“.

 

 

 

 

 

Подобни статии

Top