Тече трето записване в Пловдивския университет

Трето класиране в Пловдвиския университет

Над 3200 са новозаписаните студенти в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, обяви  зам.-ректорът проф. д-р Георги Тотков. Близо 2500 са студентите, записани в редовна форма на обучение и над 700 – в задочна. Записването след трето класиране ще продължи до 7-и август включително.

След тази дата продължава записването за незаетите единични места в специалностите на 9-те факултета на ПУ, уточни зам.-ректорът. Немалка част от специалностите вече са запълнени на 100 или близо 100 процента. Сред тях са психология, педагогика, икономика, право, информатика и др.

Некласираните кандидат-студенти, които желаят да участват в разпределението на незетите места, трябва да подадат в Университетския информационен център декларация по образец.

Кандидат-студенти от други висши училища задължително трябва да подават заявление и да представят служебно заверено уверение за положени изпити.

Кандидатстудентски документи могат да се подават всеки работен ден от 9:00 до 12:00 и от 13:30 до 16:00 ч. в стая № 13 на Университетския информационен център в Ректората на ПУ „Паисий Хилендарски“, ул. „Цар Асен“ 24.

Подобни статии

Top