Титюков: Първо ще успокоя администрацията

Много съм обиден на БСП заради изказването на Николай Радев, че не съм свършил нищо за три години като социален кмет. Това заяви новоизбраният кмет на район „Централен“ Георги Титюков на нарочна пресконференция след тайния вот на съветниците. Той посочи, че за три години в общината са влезли 14,4 милиона лева от социални проекти, а общинската политика никога не е била толкова социална.

Оставям добре подредена къщичка  в ресора си, който ще бъде поет от досегашния шеф на спортната дирекция Петър Зехтински. Той е добре известен в спортните среди и има добър имидж, коментира Титюков. Бившият социален зам.-кмет в голяма община посочи, че като шеф на социалната дирекция Веселина Ботева се справя отлично, така че сътресения в този ресор няма да има.

Първата ми задача като кмет на „Централен“ ще бъде да успокоя администрацията, подчерта Титюков. Той допълни че ще иска от тях само да си вършат добре работата, да бъдат любезни, приветливи и вежливи и да спазват административните срокове.

Новият районен кмет обяви, че няма да уволнява никого от служителите си и ще запази тримата заместик-кметове. Първата му среща ще бъде с директорите на детски градини и ясли в понеделник следобед, а приемен ден ще има всеки ден по един час.

Подобни статии

Top