Този човек е извършил грабеж! Знаете ли кой е той? (СНИМКИ И ВИДЕО) – ОБНОВЕНА

Пловдивската полиция издирва извършители на грабеж в града под тепетата. Областната полицейска дирекция търси съдействие за разкриване на грабежа от гражданите, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР.

Около 16.20 часа на 21 април пловдивчанин е бил нападнат в дома си на ул. “Петър Васков” от двама непознати, които го привели в безпомощно състояние и му отнели 2000 лева.

Според източници, цитирани от БЛИЦ, пребитият и ограбен мъж в Пловдив е 70-годишен гей с с редица хомосексуални контакти. Заради това се работи по версия за връзките и познанствата на битият, тъй като се предполага, че апашите чрез трето лице, контактувало с ограбения, са знаели, че той разполага и държи големи суми пари у дома си. Човекът дълги години е работил в Германия, получава и голяма пенсия.

В деня на обира двамата непознати са звъннали на вратата на апартамента му и са го нападнали. Той е с множество синини и натъртвания по тялото. Заявил е, че за първи път вижда тези лица.

Според събраните до момента данни, мъжът от снимките е един от извършителите. Хората, които разполагат с информация за самоличността му, могат да сигнализират в Първо РУ – Пловдив на тел. 032/932 001, тел. 112 или най-близкото районно управление.

Анонимността е гарантирана!

Видео вижте ТУК!

 

Снимки и видео: ОДМВР – Пловдив

Подобни статии

Top