Топ модел прекара цял ден с бездомните животни в Пловдив (СНИМКИ)

модел

Топ моделът Луиза Хартема пристигна специално в града под тепетата, за да прекара цял ден с кучетата и котките, за които се грижат доброволците от Animal Hope Bulgaria в Пловдив.

Луиза Хартема е немски топ модел, който научава за дейността на Animal Hope Bulgaria чрез чуждестранните партньори на организацията. Заедно с агентката й пристигат в България, за да се запознаят по-отблизо с положението с бездомните животни в България и дейността на доброволците.

Луиза остана очарована от Котешката къща, която посети в петък. Тя самата има коте и куче, също осиновени от приют. За да подобри условията за нашите котета, тя ни дари средства достатъчни за закупуването на климатик, за да бъде престоят на котенцата във „Втори шанс“ по-приятен и прохладен.

Нямаме думи, с които да опишем колко сме благодарни, че след цяло лято събиране на средства благодарение на нейното щедро дарение, ще имаме възможност да монтираме климатик във „Втори шанс“, разказаха доброволците от Animal Hope.

Луиза посети и няколко от подопечните кучета на организацията, срещна се с търсещия дом Сузуки, даде имена на три прекрасни бебета в един от приемните домове и прекара следобеда си с плахата и страхлива Мелина, като успя да спечели доверието й.

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top