Топ 20 на страните, в които жените са с най-пищен бюст

България е на 20-то място в класация на страните, в които жените имат най-големи гърди. Класацията е направена от сътрудници на списанието за женско здраве The Journey of Female Health Sciences, които провели изследване в кои страни живеят дамите с най-пищна гръдна обиколка. В експеримента участвали около 400 хиляди жени от 108 страни. Подборът е правен между дамите на възраст 28-30 години.

Резултатите от изследването са публикувани на сайта Science Database Online.

За авторите на проекта било важно, участниците в изследването да не са ползвали нито веднъж услугите на пластичен хирург.

Резултатите показали, че най-пищен бюст имат белите американки. На второ място се наредили жените от Канада, а на трето – тъмнокожите жителки на САЩ. Четвъртото място заели ирландките, а пети са полякините.

Най-малки гърди имали африканките и азиатките. Сред азиатките с най-сериозна гръдна обиколка се оказали туркините, следвани от жителките на Малайзия, Бангладеш, Самоа, Соломоновите острови, Тайван, Виетнам, Тайланд, Лаос и Мозамбик. На последно място сред жените от тази част на света са филипинките.

Българките се класират на 20-то място след държави като Швеция, Дания и Испания. След нас са украинките, а рускините са на 40 място в световния рейтинг.

Изследване не е правено само в Грузия, Израел, Иран, арабските страни, а също в страните от Средна Азия, влизащи в състава на бившия СССР. Според авторите от списание The Journey of Female Health Sciences, резултатите от работата им ще бъдат полезни на производителите на женско бельо, а също на фирмите, предоставящи услуги в областта на пластичната хирургия.

А ето как изглежда Топ-20 на страните, в които жените имат най-пищни гърди:

1. САЩ (жени с бяла кожа)
2. Канада
3. САЩ  (тъмнокожи)
4. Ирландия
5. Полша
6. Великобритания
7. Холандия
8. Колумбия
9. Исландия
10. Венецуела
11. Турция
12. Австралия
13. Нова Зеландия
14. Норвегия
15. Германия
16. Финландия
17. Швеция
18. Дания
19. Испания
20. България

Източник: vesti.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top