Тотална истерия по Емил Конрад в Пловдив (СНИМКИ)

Емил Конрад, автор на нашумялата книга „Нещата, на които не ви учат в училище”, доведе до истерия стотици подрастващи в Пловдив, дошли да получат автограф от него в известна книжарница в града под тепетата.

Срещата с най-коментирания автор през последните седмици започна в 16 ч. и продължава и в момента. Заради огромния интерес организаторите са създали специален режим на влизане, а десетки охранители следят за реда сред тийнейджърите.

Няколко момичета, които вече бяха получили автографи от любимеца си, крещяха с пълно гърло името му и дори полицията не успя да ги успокои. Другите пък не издържаха да стоят на опашката и се катереха по загражденията, размахвайки книгата на Конрад.

По-възрастни пловдивчани, които случайно минаваха по Главната, се питаха каква е причината за масовата тийнейджърска сбирка. Повечето от тях споделиха, че никога не им се е случвало да виждат толкова деца накуп, и то пред книжарница.

Конрад става известен още от 17- годишен, със своите клипове в YouTube, в които коментира ежедневни проблеми на тийнейджърите на улицата, в училище и вкъщи. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата му. Той споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит стил и с това печели доверието на подрастващите.

 

Подобни статии

Top