Тотални разпродажби на летни стоки в Пловдив

Дамски потник за 5 лв., къси панталони за 8 лв. и маркови дънки за 40 лв. могат да се намерят почти навсякъде в Пловдив в края на лятото. Все още е доста горещо и ако имате спестени пари, сега е времето да ги похарчите за изгодни покупки.

Сезонните намаления вече са към края си и търговците постепенно започват да зареждат есенно-зимните колекции от стоки. Това е и причината разпродажбите в момента да са толкова масови. Вериги като „„Теrranova“ и  „Paolo Botichelli“ на Главната в Пловдив се надпреварват кой пръв ще продаде летните си колекции от дрехи и обувки, а надписите с отстъпки привличат клиентите като магнит.

Ако сте решили да отидете на море през септември, то сега е моментът да се оборудвате с няколко чифта бански на ниска цена. Няма да сбъркате и ако си купите костюм за плажа, който ще употребите следващото лято. „По принцип всичко лятно, което се купува в края на август и началото на септември се мисли в бъдеще време“, коментира продавач-консултант в магазин за облекла в търговски център „Хали“ в Пловдив.

И мъжките, и дамските летни колекции в много от бутиците вече са на половин цена. В някои магазини предлагат и до 40% отстъпка, ако купите повече от два артикула накуп. Две мъжки тениски в различни цветове може да вземете за 30 лв., а къса дамска рокля с флорални мотиви в бутик на Малката главна ще ви струва само 28 лв.

Хитът на лято 2015 – силиконовите пантофки и сандали вече са на половин цена, макар разнообразието от цветове да не е толкова голямо. За дамите, които предпочитат високи токове, също има отстъпки. Най-доволни ще останат тези, които искат да си купят чехли – два чифта сега са на цената на един.

Ако погледнем нещата извън гардероба си, то има и много аксесоари, които в края на лятото можем да намерим с голяма отстъпка. Плажни шапки, слънчеви очила и чанти в ярки летни цветове са поставени до самите входове на магазините, така че те да са първото нещо, което ще видите. Например дамска чанта, която преди две седмици е струвала 85 лв., сега е намалена с почти 50% и е 45 лв.

 

Подобни статии

Top