Тотев скочи в Гребната с официално облекло (СНИМКИ)

grebna_totev (20)

Пловдивският кмет Иван Тотев направи първата си разходка със спортна лодка на Гребната база днес. Официалното облекло не попречи на градоначалника да влезе в специално приготвената за снимки лодка и да се фотографира за спомен броени дни преди Световното първенство по гребане, което ще се проведе под тепетата.

Тотев бе първият, който се престраши да скочи в лодката и да усети какво е да си професионален гребец в рамките на инициативата „Аз обичам гребането“. Председателят на организационния комитет по гребане Иван Попов лично асистира на кмета, за да се качи на лодката и двамата дори направиха малка разходка.

След като слезе от лодката, Попов връчи на Тотев специално гребло с логото на първенството, което да му остане за спомен. Градоначалникът заяви, че ще присъства на откриването на Световното по гребане, което е обявено за 22 юли  и побърза да се скрие от жаркото слънце.

Всички, дошли да се снимат в лодка, търпеливо изчакаха кметът да си тръгне и един по един скачаха в лодката, за да си направят снимки за спомен. Най-смели се оказаха дамите, които бяха първи на опашката и чак след тях се престрашиха и мъжете.

„Правим тази инициатива главно заради пловдивчани, които искат да усетят тръпката, която изпитват нашите гребци“, сподели шефът на комитета Иван Попов. Фотосесията продължи около 2 часа, а след нея гребците започнаха редовните си тренировки.

 

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top