Тошко Неделев изпълнен с еуфория преди дербито срещу Локо (ВИДЕО) - DC news

Тошко Неделев изпълнен с еуфория преди дербито срещу Локо (ВИДЕО)

Завърналият се в Ботев (Пловдив) Тодор Неделев е изпълнен с еуфория преди дербито срещу Локомотив утре. Тошко още помни двата си гола на „Лаута“ за 2:2, както и двете си попадения срещу Левски за победата с 2:1, а сега ще се стреми да помогне с всички сили на любимия си тим. Техничарят сподели това в интервю за ветник „Марица“, като призна, че все още се вълнува и от мачовете в Лига Европа с „жълто-черния “ екип.

„Беше ми много трудно в Германия, защото отидох след контузия, не знаех и езика. В момента се оправям по-добре, но повече разбирам, отколкото говоря. Взимах уроци 3 пъти седмично. Страх ме беше да говоря, за да не се объркам.

Иначе базата на Майнц е много хубава. Но не и по-хубава от на Ботев – като я видяха, германците сами го признаха. Възхитен съм от немските фенове, както и от треньорите и съотборниците. Всички се опитваха да ми помогнат, най-вече с езика.

През следващите 5 месеца ще се опитам да помогна на Ботев, само да сме живи и здрави и да няма контузии. През лятото се прибирам в Майнц и ще се опитам отново да се наложа. Имам амбиции и в националния отбор, дано да ме викат, защото националната фланелка е голяма чест“, сподели Тодор Неделев през вестник „Марица“.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top