Тошко Неделев уговорен за Ботев, връща се до няколко дни!

В Майнц 05 нямат против Тодор Неделев да се завърне за още една година под наем в Ботев. Тошко е в Германия и тренира с втория отбор на немците, съобщава plovdivderby.com. При първият разговор на Неделев със спортният директор на Майнц Рувен Шрьодер на играча са мили предложени отбори, в които да бъде преотстъпен.

Неделев обаче е изявил желание да се върне в Ботев и там да играе като преотстъпен. Шрьодер е обмислил желанието на футболиста и е заявил, че от клуба са готови да го удовлетворят. Човек на Лъчо Танев е в Майнц където води преговори с немците.

Рувен Шрьодер е разговарял и лично с хора от Ботев (Пловдив) относно условията около преотстъпването и ако всичко е наред, то Неделев би трябвало да акостира до няколко дни обратно в „жълто-черния“ клуб.

Междувременно Ботев (Пловдив) са започнали да търсят и друг вариант за нападението освен набелязания Рамбе, ако преговорите с него се провалят.

Рамилтон Жорже Сантон до Росарио – Рамбе е национал на Кабо Верде и е на 26 години. Той е свободен агент, след като договорът му с втория отбор на Спортинг (Брага) изтече.

В последните две години Рамбе, който има 5 мача за представителния тим на островната държава, е бил собственост на Брага “Б”, за който има 22 мача и 4 гола.

След престой под наем в елитния Витория Сетубал, където записва 10 мача и 1 гол, а през миналогодишната кампания е бил част от втородивизионния Фарензе, с чиято фланелка реализира 8 гола в 33 срещи.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top