Трагедия застигна футболиста Здравко Жилов в Германия

Гигант (Съединение) организира благотворителка акция в помощ на юношата на Ботев, чийто брат, снаха и двете им невръстни деца изгоряха в пожар

Огромна трагедия сполетя юношата на Ботев (Пловдив) и футболист на Гигант (Съединение) Здравко Жилов.

На 25 март при пожар в Германия той губи едни от най-близките си хора. Брат му, снаха му и двете им деца – едното на 3 годинки а другото на 6 месеца. Огънят е лумнал в таванското помещение на къщата им в град Солинген.

Трагедията за семейството е огромна, сега те се нуждаят от сума в размер на 18 000 евро, за да транспортират телата им до България.

От ръководството на ОФК Гигант. (Съединение) отправиха молба за еднократно подпомагане, според личните финансови възможност на всеки.

Дарителските кутии са в парк-кафе „ СТИВИ“, ,,Никола86”, магазина за авточасти и при фризьорски салон на Денислав Бинев, магазин ,,Фаворит”, Община Съединение и на кафене „Пазара”.

В събота от 15:00 часа ще се играе мача от 26 кръг, на ЮИ Трета лига срещу отбора на ФК Созопол. Билетите са на цена от 10 лева, а парите ше отидат в помощ на Жилов.

Здравко Жилов е играл и за ФК Асеновец. От ръководството на асеновградския клуб също организират благотворителна акция. ПФК Крумовград и други клубове също ще помогнат на футболиста.

Ето и банковата му сметка:

BG25 UBBS 8155 1011 3214 89

BIC код: UBBSBGSF Здравко Жилов