Тракийци към Славчо: Възстановете Гражданския съвет към кмета

„Абсурдно е хората да имат проблем и да не могат да допрат до районния си кмет или до кмета на града. Приемал съм граждани всеки ден – и като кмет в район „Тракия“, и като кмет на Пловдив. И знам – най-страшното за един кмет е да се откъсне от хората и да загуби представа за реалността.

Затова – днес с Костадин Гаров сме в „Тракия“ и пред вас казваме това, което казахме и при срещите си в целия град: Приемен ден ще имаме  всеки ден“. Това заяви при срещите си с жители на „Тракия“ Славчо Атанасов.

В отговор на призива на тракийци да бъде възстановен Гражданския съвет към кмета, Славчо Атанасов беше категоричен, че това ще е едно от първите неща, които ще направи след изборите.

„Сегашният мет ги закри, но аз ще възстановя работата на Гражданските съвети, както във всеки един район, така и в Голяма община. Казвам го неслучайно тук, в „Тракия“, където като районен кмет заедно с хората създадохме първия Граждански съвет.

И заедно обходихме улица по улица, за да начертаем къде има нужда от нов тротоар, нод подход, нова площадка, нов парк. И затова ме радва факта, че нашият кандидат за кмет в район „Тракия“  Костадин Гаров прави именно това – заедно с тракийци да обсъжда какво трябва да се свърши“, добави Славчо Атанасов.

Сигнал за занемарена и осеяна с боклуци детска площадка в района на 146 блок внесоха при Славчо Атанасов и Костадин Гаров родители. Добре за младежите е, че тук се направи фитнес на открито, но за малките деца стана изключително опасно – вече имаме няколко наранени деца, защо не се мисли и на детска площадса се слагат подобни уреди. Да не говорим, че площадката е осеяна с боклуци, много пъти се обаждахме в общината, но никаква реакция“, реагираха майки.

 

Подобни статии

Top