Треньорът на Ботев: Дербито е тежко и непредвидимо

Старши-треньорът на Ботев Ермин Шиляк очаква пловдивското дерби да се превърне в тежък мач с непредвидим изход. Наставникът на „жълто-черните“ коментира своите очаквания за мача пред официалния сайт на клуба.

„Предстои ни голям мач в събота. За всички е ясно, че това дерби носи особен заряд и ние се подготвяме за тежък мач. Уважавам отбора на Локомотив. Той е корав съперник, който разполага с доста опитни футболисти. Това със сигурност ще им бъде от полза.

Една от отличителните черти на дербитата е, че в тях прогнози трудно се правят. Тези мачове могат да завършат при всякакъв резултат и предстоящият сблъсък не прави изключение. Всичко ще зависи от начина, по който ще се представим през 90-те минути. Трябва да бъдем много концентрирани през цялото време.

Очаквам труден и оспорван двубой, нашият отбор се подготвя именно за такъв мач. А как ще се развие той ще стане ясно в събота вечер. Знаем, че можем да разчитаме на подкрепата на нашите фенове. Сигурен съм, че атмосферата по трибуните ще бъде гореща, но мачът ще се реши на терена от футболистите на двата отбора“, заяви Ермин Шиляк.

Треньорът ще определи разширения състав за мача след петъчното занимание на тима, което е с начален час 17:00.

Подобни статии

Top