Треньорът на Ботев: Помня как вбесихме Сираков и го изгониха!

Ермин Шиляк, който като футболист на словенския Олимпия (Любляна) отстрани навремето българския Левски в Европа, заяви в интервю за „Меридиан мач”, че още помни как са ядосали звездата на „сините” Наско Сираков.

„Спомням си отлично мачовете. Всички ни отписваха, защото Левски беше голям отбор, пълен с национали, играли на световното първенство. В Левски играеше Сираков. Помня, че си изпусна нервите, изгониха го. Не успя да приеме, че скромният Олимпия може да отстрани отбора му”, казва Шиляк, който на реванша дава голов пас за победното попадение за 2:1, след като влиза на смяна.

„За първи път ги гледах снощи (в неделя) по телевизията срещу Берое. Направиха ми страхотно впечатление. Със сигурност са сред трите най-добри отбори в България. Нареждам ги до Лудогорец и Литекс. Това е мнението ми, което се базира на впечатляващата победа над Берое с 2:0. Разбрах, че ще ни бъде много трудно в София. Имаме обаче 90 минути, за да покажем качествата си”, споделя Шиляк за предстоящото гостуване на „Герена”.

Снимка: bnr.bg

Подобни статии

Top