Треньорът на шампионките от Марица: Искаме пробив и в Европа!

„Когато поех отбора пред няколко години, нещата отиваха направо на закриване. Но в момента ние определено сме най-силния отбор, без да подценявам останалите. Трябваше да спечелим по доста по-категоричен начин и още в Пловдив във вторник, но това беше, защото ни е за първи път и вероятно това изигра голямо влияние”, заяви щастливият старши-треньор Иван Петков след като Марица победи с 3:2 Левски в столицата и за първи път в историята спечели титлата по волейбол.

„Тази година хвърлихме много усилия и в психологически план, което е много важно и това оказа влияние. Работим и с психолог в отбора, така че и това определено много ни помогна. За едно кратко време се видя израстване, което има голям принос.

Сега искаме добро участие в Европа, но то задължително трябва да се запомни. Скоро, в близките 20 дни ще предложим и доста изненади. Искаме да представим България достойно, а благодарение на нашия президент Илия Динков това може да се случи”, каза още Петков, чийто тим направи златен дубъл, като завоюва и Купата на България.

Подобни статии

Top