Три двойки се женят под звуците на оперна музика довечера на Античния (СНИМКИ)

11758839_10204144388280945_352442651_n

Три влюбени двойки вдигат сватба днес на Античния театър под звуците на емблематичната опера на Гаетано Доницети „Любовен еликсир“.   Церемонията ще бъде напълно законна и сключена от длъжностни лица от пловдивското предприятие „Радостни обреди“.

Точно в 21.00 часа на древната сцена Пловдивската опера ще представи култовия спектакъл, а в края му ще замени сватбата в сюжета с истинско бракосъчетание.

След специален подбор бяха избрани три двойки, които ще се врекат във вярност едни на други. DCNEWS вече ви запозна с тях. Това са Десислава Накова и Димитър Митев, които имат 3 прекрасни дечица, но все още нямат брак, Цветанка Кърджалийска и Владимир Гаголевичин, които очакват своето бебе до няколко седмици, а също Преслава Златанова и Росен Христов, чиято любов е пламнала в Пловдив и при всеки удобен момент идват от София в града на тепетата. Заедно с тях ще бъдат също и кумовете им.

Очаква се същинската гражданска церемония да започне около 23.00 часа.

Снощи на Античния театър се състоя генералната репетиция заедно с трите двойки. Тя започна в 18:00 ч. и за около час, под вещото ръководство на директора на Операта Нина Найденова, музиканти, балетисти, оперни артисти и младоженци успяха да съгласуват ролите си в спектакъла.

Репетицията беше съпроводена с много смях, ентусиазъм и настроение. Днес предстоят последните приготовления на младоженците.

 

Даниела Добрева

Даниела Добрева следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top