Три дни рок в Пловдив (СНИМКИ)

Три дни рок в Пловдив на петия тридневен рок фестивал Полинеро

Българската рок банда John Steel представи новия си албум „Freedom“ на петото издание на Полинеро Рок Фест. Специален гост на събитието беше вокалистът на легендарните Iron Maiden – Blaze Bayley. Музикантът пее в седем от песните в албума, а в останалите две гост вокалист е Дилян Арнаудов.

Малко преди полунощ в събота срещу неделя феновете на мощния хард рок и хеви метъл напълниха залата на Военния клуб, за да дерат гърла с вокалиста на Iron Maiden от 1994 до 1999 година. Bayley излезе на сцената с John Steel и освен парчета от съвместната им продукция, пя няколко песни и от репертоара на британските хеви метъл класици.

Желанието на Blaze Bayley е да идва в Пловдив всяка година, с всяко свое турне. В следващите месеци той ще работи върху солови проекти, но не отрича възможността и в бъдеще да продължи да работи с John Steel. По думите му подкрепата на българските фенове към тяхната музика е много здрава и силна.

15 банди в три поредни вечери свириха на петото издание на Полинеро Рок Фест. Следващият фестивал се очаква през април 2015 г.

 

Подобни статии

Един коментар

Top