Три жени налетяха на полицаи в Монтанско село

Истински екшън се е разиграл вчера в Монтанско! Три жени налетяли на ченгета, отишли да изпълнят служебните си задължения, съобщи tribali.info. Побеснелите дами потрошили автомобил, който трябвало да бъде конфискуван от служителите на реда.

Сценката се разиграла около 16.30 часа в село Сливовик. Униформените били изпратени на адрес в изпълнение на постановление на полицията в Монтана и определение на съда за претърсване в частен дом. Там бил открит лек автомобил „Алфа Ромео 155“ с монтанска регистрация, собственост на 36-годишния Г.М. от същото село, който трябвало да бъде иззет.

Ченгетата обаче срещнали необичайна съпротива. Служебните им задължения били осуетени от 23-годишната С.С., 28-годишната И.М. и 66-годишната Г.М. Трите жени противозаконно попречили на органите на властта, като им оказали съпротива. Развилнелите се дами потрошили стъклата на лекия автомобил, който трябвало да бъде конфискуван.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство за възпрепятстване на полицейски служители. Най-възрастната от трите жени е задържана за 24 часа в ареста в Лом. Работата по изясняване на случая продължава.

Подобни статии

Top