Три катастрофи на бул. “Освобождение” в Пловдив

Три катастрофи на бул. “Освобождение” в Пловдив през вчерашния ден без сериозно пострадали. Около 8.00 часа лек автомобил “Тойота”, управляван от 27 – годишната И.Б. от Пловдив при движение с несъобразена скорост се ударила в паркиран на булеварда влекач.

Пострадала е водачката на автомобила, тя е била откарана в болница и след преглед е освободена. В 19.00 часа е получен сигнал за пътно – транспортно произшествие на кръстовището на булеварда с булевард “Санкт Петербург”. Там лек автомобил “БМВ”, управляван от А.В. /18 год./ от Пловдив, удря пресичащата на пешеходна пътека 40-годишна жена. Младият водач е отвел пострадалата в болнично заведение, без опасност за живота.

Там тя е прегледана и освободена за домашно лечение. Час след това е получено и съобщение за ПТП на булеварда до № 52. Н.Н. /26 год./ от Пловдив при движение с несъобразена скорост загубил контрол над мотоциклета си “Хонда” и се ударил в средната разделителна преграда на булеварда.

Младежът е откаран от екип на “Спешна помощ” и след преглед е освободен. Направените тестове за употреба на алкохол на всички водачи били отрицателни. По случаите работят служители от сектор “Пътна полиция”.

 

 

Подобни статии

Top